Output kemasan wadah kaca terus mundhak, apik apa ala?

Dibandhingake karo bahan kemasan liyane, wadhah kemasan kaca nduweni kaluwihan ing ngisor iki babagan kemasan: Kaping pisanan, sifat materi kaca ora bakal owah ing kontak karo akeh bahan kimia, lan ora ana polusi kemasan kanggo panganan sing dikemas;kapindho, kontaner Kaca duwe resistance karat apik lan resistance karat asam, lan cocok kanggo packaging bahan kimia ngandhut asam;katelu, kontaner kaca kemasan duwe sifat alangi apik lan efek sealing, kang èfèktif bisa nambah gesang beting pangan;papat, packaging kaca wis dhuwur Transparansi lan plasticity kuwat, lan bisa diproses dadi macem-macem manéka kepileh miturut kabutuhan beda.Adhedhasar karakteristik lan kaluwihan ing ndhuwur, wadhah kemasan kaca duwe macem-macem aplikasi lan dikarepake pasar sing apik ing kemasan lan panyimpenan macem-macem omben-omben, bumbu panganan, reagen kimia, lan kabutuhan saben dina liyane, lan output wadah kemasan kaca uga saya tambah. ."Laporan Riset Pasar lan Strategi Investasi Industri Kontainer Kaca 2017-2021" sing dirilis dening New Thinking nuduhake manawa output sakabèhé wadhah kemasan kaca ing negara saya terus tuwuh.Output taunan kumulatif wadah kemasan kaca ing negaraku wiwit taun 2014 nganti 2016 yaiku 19,75 yuta ton., 20,47 yuta ton lan 22,08 yuta ton.
 

5

 
Wadah kemasan kaca minangka industri tradisional ekonomi nasional kanthi sejarah sing dawa.Urip lan pangembangan industri wadhah kaca langsung mengaruhi urip saben dinane lan pangembangan industri pendukung sing gegandhengan.Bahan baku utama wadhah kaca yaiku pasir kuarsa, abu soda lan kaca pecah, lan sumber energi utama yaiku listrik, batu bara utawa gas alam.Antarane wong-wong mau, wedhi kuarsa lan awu soda minangka bahan baku dhasar kanggo reaksi kimia kanggo mbentuk kaca;sawise ngresiki, cullet langsung ditambahake menyang pawon, lan dilebur sacara fisik kanggo mbentuk kaca molten, sing banjur digunakake maneh kanggo nggawe wadah kemasan kaca;gumantung saka cara nyedhiyakake daya, tungku tungku bisa dipérang dadi kiln listrik, kiln batu bara, lan kiln gas alam.Bahan mentah lan energi hulu duwe pengaruh langsung marang kualitas produk lan biaya produksi wadah kemasan kaca.Saiki, industri hulu kayata wedhi kuarsa lan awu soda duwe kapasitas pasokan sing cukup kanggo nyukupi kabutuhan produksi normal industri wadhah kaca.
 
 
Wadah kemasan kaca nduweni kaluwihan sifat kimia sing stabil, anti-ekstrusi, penghalang sing apik lan sifat penyegelan, lan liya-liyane, nduweni macem-macem aplikasi lan dikarepake pasar sing apik ing kemasan lan panyimpenan saka macem-macem jinis anggur, bumbu panganan, bahan kimia. reagen lan kabutuhan saben dina liyane.Analis industri ujar manawa panjaluk industri hilir kanggo produk wadah kaca langsung nemtokake produksi lan dodolan.Contone, konsumsi bir duwe musim puncak musiman, lan permintaan konsumen kanggo omben-omben ing pasar omben-omben uga relatif elastis.Mula, panjaluk botol minuman duwe musim tartamtu.jinis;mangsa produksi puncak pangan kaleng asring ing mangsa diwasa pangan, lan dikarepake cocog kanggo gendul kaleng uga bakal nuduhake Tambah mangsan.Kajaba iku, panjaluk pelanggan ing industri hilir duwe ciri sing kaku, saengga wadah kemasan kaca ora duwe ciri periodik sing jelas.


Wektu kirim: Dec-23-2021